Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jacuzzi kopen

Een Jacuzzi, in de volksmond ook vaak aangeduid als een buitenspa of spa bubbelbad genoemd. Een echte Jacuzzi is echter een uniek product voor in de tuin of op een tuinterras. Al meer dan tien jaar mag Sunspa zich dé Jacuzzi / bubbelbad specialist in de Benelux noemen. Met 8 vestigingen in Nederland en België, altijd voorradige Jacuzzi’s en een eigen team van installateurs heeft Sunspa al ruim 8000 klanten in heel Europa mogen verblijden met een uniek wellness product in de vorm van een eigen Jacuzzi.

Een echte Jacuzzi is geen simpel bad met bubbels, zoals vaak in zwembaden te vinden is. Een echte Jacuzzi is een uniek product voor buiten in bijv. de tuin of op een terras. Naast bubbels beschikt een Jacuzzi ook over massagejets die het hele lichaam voorzien van een doordringende massage.

Juist deze massage en de combinatie van het warme water in de Jacuzzi, zorgt voor vele voordelen op uw welzijn en gezondheid. Voor mensen met reumatische klachten biedt het warme water verlichting van pijn in spieren en ledematen. Ook voor mensen met huidziekten biedt een Jacuzzi verlichting en vermindering van de huidproblemen. Door het warme water in het bad wordt de druk op spieren en gewrichten namelijk verlicht waardoor vermindering van pijn plaatsvindt en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Hieronder volgt een opsomming van enkele “Jacuzzi facts”:

– Een Jacuzzi is een echt product voor buiten;
– Een jacuzzi kan het hele jaar door gebruikt worden, in tegenstelling tot een zwembad in de tuin;
– Een Jacuzzi stimuleert de bloedsomloop;
– Een Jacuzzi verbetert de gemoedstoestand;
– Een Jacuzzi het metabolisme laat versnellen;
– Een Jacuzzi verminderd pijn in het spieren;
– Hydrotherapie, kleurentherapie en aromatherapie is mogelijk in een Jacuzzi;
– Een Jacuzzi heeft bijna geen onderhoud nodig.

Dus wilt u een Jacuzzi kopen en bent u op zoek naar de beste prijs, de beste service en de langste garantie? Kom dan zeker eens langs bij dé Jacuzzi specialist in de Benelux. U kunt, indien gewenst, zelfs onze Jacuzzi’s uittesten. Zo ervaart u hoe heerlijk het is om een eigen Jacuzzi in uw tuin te hebben. Even lekker relaxen na een drukke werkdag of gezellig met vrienden een avondje bubbelen. Een Jacuzzi biedt plezier voor jong en oud!

Linkruil.org

Comments are closed.