Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Je eigen balkon: toch een beetje privacy

De mensen die zo gelukkig zijn om zichzelf balkoneigenaar te mogen noemen, weten dat een balkon iets is wat je moet koesteren. Balkons zijn heerlijk.
In de zomer kan je er heerlijk de barbecue op zetten, iedere ochtend kan je heerlijk wakker worden met een kopje koffie en met vrienden kan je even op het balkon gaan staan voor een frisse neus. Een balkon is beter dan een tuin, omdat deze maar weinig onderhoud vergt.

Privacy op het balkon

Een balkon bevindt zich vaak langs een weg waar veel mensen langskomen. Al deze mensen hebben kijk op jouw balkon. Ze kunnen precies zien wat je aan het doen bent. Dat is een nadeel van het balkon ten opzichte van een tuin. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk te verhelpen. Je kunt bijvoorbeeld een balkondoek plaatsen. Een balkondoek is een doek die zich als het ware om je balkon wikkelt. Mensen die naar jouw balkon kijken kunnen zo dus niet het gehele balkon zien.

Geen pottenkijkers

Door het plaatsen van een balkondoek verhoed je mensen een zicht op jouw balkon. Dat is erg fijn, want dit zorgt ervoor dat je een stuk meer privacy hebt. Zo kan je bijvoorbeeld lekker in een korte broek op het balkon gaan zitten, zonder dat iedereen direct zicht heeft op je lichaam. Of je kunt in de ochtend heerlijk het balkon oplopen in je ochtendjas zonder dat de hele buurt direct zicht op je heeft.

Een balkondoek is dus hét middel om meer privacy op je balkon te creëren. Daarnaast is een balkondoek relatief goedkoop en heel simpel te plaatsen. Het is iets dat iedere balkoneigenaar zou moeten hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.