Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kabeljauw bereiden in de oven

Kabeljauw  is een vissoort die lekker klaar gemaakt kan worden in de oven. Natuurlijk moet je wel even weten hoe je kabeljauw het beste kunt klaarmaken in de oven en wat je voor lekkers kan toevoegen aan de kabeljauw. Wij hopen je wat tips te geven omtrent dit onderwerp zodat je vervolgens zelf aan de slag kan en een heerlijke kabeljauw uit de oven kunt bereiden.

Combineren is eenvoudig
Als je kabeljauw gaat bereiden in de oven dan kun je kabeljauw goed combineren met schimmelkaas en roomkaas bijvoorbeeld. De smaken zorgen ervoor dat de vis nog lekkerder smaakt. Een veel gevraagde vraag is hoelang de kabeljauw in de oven gezet moet worden en op hoeveel graden? Graag geven wij je zo dadelijk een antwoord op deze vragen.

Graden en tijd
Op hoeveel graden moet de kabeljauw in de oven gezet worden? En hoelang moet de kabeljauw in de oven? In princiepe is 20 moeten op 180 graden voldoende. Zorg ervoor dat je de vis er niet veel langer inzet want dan kan deze verbranden. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn! De kabeljauw uit de oven van jamie oliver is een hele populaire.  Verdiep je daar ook eens in als je een lekkere kabeljauw wilt bereiden. Je zult er goed van smullen!

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.