Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kan ik zelf mijn piano verhuizen?

U heeft een nieuwe woning gekocht of gehuurd. Dat betekent dat u binnenkort gaat verhuizen. Om geld te besparen wilt u zoveel mogelijk zelf doen. Voordat u uw nieuwe woning betrekt gaat u bijvoorbeeld eerst zelf de muren schilderen en daarnaast ook nieuwe vloeren in de woning leggen. Ook probeert u zoveel mogelijk meubelstukken zelf te verhuizen. U gaat ervan uit dat uw gehele inboedel niet vervoerd kan worden met uw eigen auto. Daarom overweegt u om een aanhangwagen of bus te huren. Hierin past waarschijnlijk ook uw geliefde piano waarop u al jaren speelt. Zo kunt u ook uw piano zelf verhuizen. De vraag is alleen of dit wel een verstandige beslissing is.

Is het veilig om mijn piano zelf te verhuizen?

Uw piano vertegenwoordigt een grote financiële en emotionele waarde. Het is daarom begrijpelijk dat u twijfelt of het wel veilig is om zelf uw piano te verhuizen. Om u een weloverwogen beslissing te laten maken geef ik u in dit artikel antwoord op de vraag of u zelf u piano kunt verhuizen. Om u vraag maar gelijk te beantwoorden: ja, het is mogelijk om uw piano zelf te verhuizen. Het grote nadeel hiervan is alleen wel dat een piano verhuizing grote risico’s met zich meebrengt. Zo kan het voorkomen dat uw piano tijdens het transport in de bus gaat schuiven, waardoor uw waardevolle piano op meerdere plaatsen licht tot zwaar beschadigd raakt. Een andere nare situatie die zich voor kan doen is dat uw piano niet voorzichtig genoeg op de nieuwe plaats van bestemming door u en uw hulp wordt neergezet, waardoor naast blijvende beschadigingen ook een nieuwe stembeurt noodzakelijk is.

Hoe kan ik mijn piano beschermen tijdens een verhuizing?

Als u besluit om toch zelf u piano te verhuizen dan is het belangrijk dat u de piano goed beschermt. Dit om beschadigingen, krassen en een dure piano reparatie te voorkomen. U kunt uw piano beschermen door de piano in te pakken met lakens of in te wikkelen met stevig folie en bubbeltjesplastic. Ook kunt u uw piano demonteren, zodat de piano gemakkelijker en veiliger kan worden verhuisd.

Hoe kan ik veilig mijn piano laten verhuizen?

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u piano veilig aankomt op uw nieuwe adres dan kunt een gespecialiseerde pianoverhuizer inschakelen. De verhuizers van Herrmansch verhuizen uw piano professioneel en snel. De verhuizers beschikken over kennis, ervaring en de juiste materialen om uw piano goed te beschermen en veilig te verhuizen naar uw nieuwe woning. Het maakt niet uit of u piano op de begane grond staat of op de vierde verdieping van een flatgebouw, deze verhuizers dragen graag de zorg voor de verhuizing van uw piano. Wanneer het niet meteen mogelijk is om uw piano in uw nieuwe woning te laten plaatsen, biedt Herrmansch u de mogelijkheid tot piano opslag. Uiteraard wordt uw piano dan tijdelijk opgeslagen in een geconditioneerde ruimte.

Linkruil.org

Comments are closed.