Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kan uw woning aangetast worden?

Het klinkt misschien een beetje griezelig, en dat is het ook. Opstijgend vocht is een onzichtbare boosdoener die heel veel kwaad kan aanrichten. Op het eerste zicht denkt u misschien dat het een goede titel zou kunnen zijn voor een slecht horror verhaal, en we vinden het jammer dat te moeten constateren, maar in sommige gevallen is het dat ook.

Het feit dat u dit artikel leest, laat vermoeden dat u hier meer wil over weten. Laten we samen eens bekijken hoe het zover kan komen dat opstijgend vocht zoveel slechts kan teweegbrengen. Een voorwaarde hiervoor is natuurlijk dat het vocht de mogelijkheid krijgt om de muren van uw huis te bereiken.

Of het mogelijk is dat uw muren en bij uitbreiding, heel uw woning aangetast worden. Hierbij is het ten eerste is het belangrijk om weten of de kans dat uw woning gevaar loopt, groot of eerder klein is. Daarbij is de ondergrond waarop de woning waarvan u de eigenaar of bewoner bent, van groot belang. Indien uw huis op een vochtige ondergrond gebouwd werd (de soort van grond is hier van belang, en ook de mogelijke nabijheid van een natuurlijke waterloop), dan loopt u meer kans om last te krijgen van opstijgend vocht. Wanneer dit mogelijk is, is het nodig om bepaalde preventieve maatregelen te nemen.

Preventieve maatregelen

Bij Vochtmeester.be is men zich daar van bewust. Meer nog, deze firma hecht het allergrootste belang aan het al dan niet aanwezig zijn van een waterkering in uw woning. Hierbij vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u kunt nagaan of er al dan niet een waterkering in uw woning aangebracht werd. In oudere woningen gebeurde dit meestal door het aanbrengen van een asfaltlaag. Deze werd in oudere woningen aangebracht om uw muren en vloeren te beschermen. Zoals alle materialen is deze manier van vochtpreventie onderhevig aan slijtage. Daarom is het noodzakelijk om oude waterkeringen die op deze wijze aangebracht werden te controleren op hun deugdelijkheid.

Diagnose

Wij stellen graag de diagnose voor u. Deze is altijd gratis, en het staat u vrij om haar al dan niet op te volgen. Uiteraard begrijpen wij dat het bestrijden van vocht in huis voor u geen sinecure is, en dat u niet over één dag is wilt gaan vooraleer u een beslissing neemt. Wij kunnen u wel verzekeren dat de producten die door het gekwalificeerde personeel van Vochtmeester.be aangebracht worden met de meest geavanceerde technologie, zodat u altijd de beste kwaliteit/ prijs verhouding krijgt voor uw geld. Bovendien gaan wij tewerk met ecologisch verantwoorde methodes.

Linkruil.org

Comments are closed.