Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kerst in huis

Ja, ja, het is bijna kerst. Een kaal huis bij kerst kan echt niet,dus wat ga je ophangen en neerzetten . Hoe ga je je huis kerstklaar maken? Bij kerst kan je denken aan rendieren. Het zijn prachtige beesten, je zal er dus wel echt iets mee moeten kunnen. Hieronder heb je een aantal voorbeelden van landelijke woonaccessoires met rendieren.

 

Kerstboom

Met kerst heb je natuurlijk een boom in de kamer staan. Vaak hangen mensen er constant dezelfde versieringen in. Dit is zonde! Koop eens wat nieuws en vrolijk de boel op. Je kan heel goedkoop leuke dingen krijgen. Koop dit jaar eens iets heel anders. Denk hierbij aan iets van hout en iets van metaal. Wees orgineel en creatief. Hier iets leuks wat je er in zou kunnen hangen.

 

Plu mee

Wil je buiten droog blijven? Dan kan je een goede jas aan doen en een capuchon op doen. Maar iets wat beter is, is een paraplu natuurlijk. Je hebt ze in alle vormen en maten, met alle kleuren en figuren. Speciaal voor de winter kom je ze nu tegen met allemaal winterprints en winterdieren. Zo is er nu de paraplu met het rendier er op.

 

Warm vachtje

Lekkere warmte kan en mag niet ontbreken. Brengt de warmte in huis door de kachel wat op te stoken, zou je zeggen. Maar een andere leuke oplossing is het neerleggen van mooie kussens op de bank. Ook heel elegant is een dierenvel op de leuning van de bank. Dit brengt niet alleen figuurlijk warmte naar binnen maar ook letterlijk. Dieren hebben niet voor niks een vacht.

 

Deurmat

Leg voor de deur een mooie mat. Matten kan je tegenwoordig vinden in alle mogelijke vormen en kleuren. Ook de opdruk is heel vrij in keuze. Kies je voor één met tekst? Of ga je liever voor één met een dier erop afgebeeld? Houdt er wel rekening mee dat er binnenmatten en buitenmatten bestaan. Buitenmatten zijn vaak van kokos.

Linkruil.org

Comments are closed.