Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kies voor professionele matrasreiniging

Waarom nog langer slapen op een onhygiënisch matras? Laat je matras schoonmaken door professionals en geniet van een heerlijk schoon matras. Wanneer je je matras laat schoonmaken, heb je geen last meer van onder andere huisstofmijt. Bovendien worden allergieën tegengewerkt.

Waarom kiezen voor professionele matrasreiniging?
Op het eerste zicht lijkt je matras schoon en fris, maar dat is vooral omdat je veel dingen met het blote oog niet kunt waarnemen. Denk hierbij aan huisstofmijt, huidschilfers en bacteriën. Op een ouderwetse manier je matras schoonmaken heeft daarom weinig nut. Een matteklopper gebruiken is niet meer van deze tijd en werkt niet voldoende om huisstofmijt volledig te verwijderen. Een professioneel bedrijf reinigt je matras op een manier die vlekken, beestjes en bacteriën definitief verwijderd. Het schone matras is dus echt schoon!

Matras laten schoonmaken
Matrassen worden veelal gereinigd met behulp van UV-straling. UV-C licht is een natuurlijke manier om bacteriën en ziektekiemen te doden. De bacteriën worden niet onmiddellijk gedood, maar zijn niet meer levensvatbaar. Bovendien worden de eitjes van de huisstofmijt gedood, wat bijna onmogelijk is wanneer je zelf besluit je matras schoon te maken. UV-C doodt bacteriën en schimmels, is groen en schoon en daarmee niet schadelijk voor het milieu.

Laat je matras regelmatig schoonmaken, zodat je iedere keer weer op een fris matras kunt slapen en schadelijke stoffen en/of beestjes worden geëlimineerd.

Linkruil.org

Comments are closed.