Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Knipping staat voor duurzaamheid en veiligheid

Met een deur of kozijn van Knipping haalt u kwaliteit in huis. U bent verzekerd van de beste isolatie en een veilig gevoel in uw eigen huis. Buiten alle praktische voordelen die Knipping u kan bieden, vinden we stijl natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons ruime keuze uit verschillende soorten deuren en kozijnen in alle mogelijke stijlen en kleuren. U kunt eindeloos combineren, zodat u uw ideale Knipping deur en kozijn kunt samenstellen.

Accessoires voor uw deur

Knipping deuren zijn voorzien van zeer veilige sloten, uitgevoerd met SKG*** cilinders. Deze cilinders zijn voorzien van een stalen brug en stalen ringen die ervoor zorgen dat zelfs professionele inbrekers met geen mogelijkheid uw deur open kunnen krijgen. Voor extra veiligheid kunt u ook nog dievenklauwen op uw deur laten bevestigen. Een andere mogelijkheid is een vingerscanner voor uw voordeur. U heeft dan geen sleutel nodig en opent de deur met uw vingerafdruk. Zo kunt u nooit uw sleutel vergeten of kwijtraken en blijft uw voordeur gesloten voor vreemden. Veilig en gemakkelijk.

Als u graag eerst even een kijkje neemt wie er voor de deur staat voordat u deze opent, dan is een deurwachter een goede optie. U kunt de deur hiermee een klein stukje openen zonder dat deze open geduwd kan worden. En u kunt de deurwachter ook gebruiken als ventilatiestand.

Offerte aanvragen

Een Knipping deur of kozijn biedt u vele voordelen en is daarnaast ook nog eens voordelig geprijsd. Wij kunnen voor u een offerte op maat verzorgen als u ons uw wensen doorgeeft voor uw ideale Knipping deur of kozijn. Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie en om inspiratie op te doen. Een van onze adviseurs kan ook altijd bij u thuis langs komen voor advies en een offerte op maat.

Linkruil.org

Comments are closed.