Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Knipping tuindeuren, dakkapellen en meer

Denkt u erover om een nieuwe tuindeur of schuifpui aan te schaffen? Dan is Knipping het juiste adres voor u. Met een Knipping tuindeur wordt uw tuin onderdeel van uw woonkamer. Onze tuindeuren zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten en vele verschillende kleuren. Zo kunt u uw eigen tuindeur samenstellen geheel naar eigen wens, of u nu een moderne of klassieke smaak heeft.

Vele voordelen
De tuindeuren hebben een zeer hoge isolatiewaarde, mede door de innovatieve sluiting onder de deur, waardoor er geen tochtstroom kan ontstaan. Tegelijkertijd bieden onze deuren een goede ventilatie. Daarbij zijn Knipping deuren erg veilig en voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Wij bieden naast enkele tuindeuren ook dubbele of openslaande tuindeuren en natuurlijk schuifpuien. Woont u in een huis met afwijkende maten van uw deuren? Dan kunnen wij de deuren zelfs volledig op maat maken. In elk huis past een Knipping deur.

Nieuwe dakkapel
Knipping Prolux™ prefab dakkapellen worden vervaardigd uit een combinatie van kunststof en aluminium. Dit brengt erg veel voordelen met zich mee, zoals een zeer goede isolatie. En door het gebruik van aluminium aan de buitenkant van de dakkapel is het mogelijk om uw dakkapel in elke gewenste stijl en in vele verschillende kleuren te leveren. Tevens is de Knipping dakkapel voorzien van complete dakkapel afwerking. 

Besparen met een Knipping dakkapel
De dakkapellen zijn voorzien van een gepatenteerd dak, waar zeker 25 procent meer licht en woonruimte mee wordt verkregen ten opzichte van andere dakkapellen. Ook zijn Knipping dakkapellen onderhoudsvrij, waardoor geld bespaard wordt. En u kunt er voor kiezen om zonnecollectoren onder de dakbedekking te laten plaatsen, waardoor u zelfs nog meer geld kunt besparen. De dakkapellen zijn voorzien van prachtige verholen goten onder de dakpannen en aan de voorkant een loodvervanger. Aan de binnenkant is de dakkapel voorzien van materiaal dat 120 minuten brandwerend werkt. Ook zit er aan de binnenzijde standaard een vensterbank.

dakkapel

Een dakkapel met complete afwerking, dat is Knipping!

Linkruil.org

Comments are closed.