Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Koplampen weer laten stralen

koplampen polijstenEen nieuwe auto-look? Laat de koplampen dan weer stralen.

Zonder dat u er wellicht er in heeft gehad zijn uw koplampen behoorlijk verweerd geraakt door weersinvloeden. Dit betekend dat ze lang niet zo helder meer zijn als een aantal jaar geleden. De meeste koplampen hebben chromen reflectoren rond de lamp zitten. Dit is niet alleen goed om het licht te verspreiden maar geeft ook een extra bling-bling aan uw auto.

Nieuwe auto’s vallen vaak op door de heldere koplampen die flink glimmen. Zo was uw koplamp eerst ook. Tegenwoordig zijn koplampen van kunststof gemaakt. Het voordeel is dat je er mooi naar binnen kunt kijken en ze meer lichtopbrengst hebben. Echter is dat bij een verweerde koplamp niet meer het geval.

Bij de APK wordt het hoeveelheid licht wat uit de koplamp komt gemeten. Indien de lichtopbrengst te laag is door de verwering dan wordt de auto daarop afgekeurd. Vervangen van de koplampen kan dan een optie zijn maar is niet de goedkoopste optie. De koplampen weer helder maken door een polijstbeurt kan namelijk ook heel goed.

Koplampen polijsten brengen de helderheid weer helemaal terug waardoor koplampen er weer als nieuw uitzien. Dit kun je uitbesteden maar ook heel goed zelf doen met een beetje geduld.

Weten hoe je het moet en wat daar voor nodig is? Kijk dan op koplampen polijsten.

Linkruil.org

Comments are closed.