Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Koudschuim matrassen

Koudschuim Matrassen

Als er één materiaal geschikt is om matrassen van te maken dan is het wel koudschuim.  Het is veerkrachtig en soepel en het laat goed lucht en vocht door. Hierdoor zijn koudschuim matrassen prettig koel en goed ventilerend. Doordat koudschuim zo veerkrachtig is, biedt het goede ondersteuning en heerlijk slaap- en ligcomfort. Daarnaast is koudschuim duurzaam en heeft het van nature een open celstructuur waardoor er geen kuilvorming in de matrassen ontstaat.

Het feit dat polyurethaanschuimen te vinden zijn in honderden, zo niet duizenden, dagelijkse toepassingen (waaronder matrassen voor praktisch alle ziekenhuizen) waarbij het nooit in een negatief daglicht is komen te staan is een getuigenis van de kwaliteit en veiligheid.

Koudschuim biedt zeer veel comfort en gaat lang mee.
Koudschuim herkent men aan de grove en open onregelmatige celstructuur. Deze open celstructuur zorgt voor goede ventilatie en een droog en koel slaapklimaat.

Kuilvorming is een veelvoorkomend probleem en is slecht voor een een goede en correcte houding gedurende de nacht. Kuilvorming komt in een goed koudschuimmatras niet voor.  Koudschuim heeft een open celstructuur die optimaal is voor de afvoer van vocht en warmte. Koudschuim matrassen bieden zeer veel ondersteuning doordat ze zich goed aanpassen naar uw lichaam. Een koudschuim matras gaat bovendien ook lang mee, waardoor het de investering waard is.

Linkruil.org

Comments are closed.