Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kozijnen of deuren van kunststof, ja!

Overweegt u een vernieuwing van uw kozijnen of is uw deur aan vervanging toe?
Graag willen wij u iets meer vertellen over de voordelen van een Knipping kozijn of een Knipping deur.

Slim gebruik van kunststof en aluminium.

Een Knipping kozijn vindt u nergens anders. Onze kunststof kozijnen uit Hoorn worden gefabriceerd in eigen fabriek en zijn zo duurzaam dat ze geschikt zijn voor Passief Bouwen.

Bij een passief gebouw worden er strenge eisen gesteld aan de mate van daglicht, luchtdichtheid en isolatiewaarde. In dergelijke zaken zijn de kozijnen en deuren een heikel punt.  De aansluiting van de kozijnen aan de gevel maar ook de aansluiting van de beglazing naar het kozijn dient optimaal te zijn.

Deze speciale kunststof kozijnen hebben een tweemaal zo hoge isolatiewaarde en ziet er trouwens ook nog eens perfect uit!

Kozijnen van kunststof voor monumentale boerderij

Bent u op zoek naar een specifiek kozijn zoals een monumentaal schuifraam? Knipping heeft een oude stolpboerderij gerenoveerd. De originele houten kozijnen waren zeer aangetast en de bewoners waren het enorme onderhoud zat.
Door de ontwikkeling van de kozijnen met ronde bovendorpels in de speciale kleur van West-Fries groen is zelfs de gemeente geheel akkoord gegaan!

Of het nu gaat om kozijnen, kunststof deuren of zelf dakkapellen, Bij Knipping kunt u rekenen op kwaliteit. Kwaliteitsmaterialen en kwaliteitsmontage. En door de productie onder eigen dak zijn de prijzen zeer aantrekkelijk en de mogelijkheden legio.

www.knipping.nl

knipping kozijnen

Knipping kozijnen.

Linkruil.org

Comments are closed.