Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

kruipruimte isoleren

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte, een ruimte in een woning waar in veel gevallen de bewoners van het huis niet snel zullen komen. Wellicht wordt het eens in de zoveel jaar bezocht om een kabel te trekken voor de nieuw gekochte geluidsset,  om een internetsnoer te verleggen of om het leidingwerk van de nieuw gekochte keuken aan te sluiten.

Daarentegen kan het ook voorkomen dat de kruipruimte bezocht moet worden vanwege problemen. Hierbij valt te denken aan ongedierte, vochtproblemen en wellicht ook vanwege de kou. Dit is namelijk een probleem waar vele huishoudens in Nederland mee kampen. Vanaf de bodem trekken vocht en kou lucht omhoog. Deze zullen opstijgen tot de onderkant van de begane grondvloer. Indien er nauwelijks tot niet geïsoleerd is, zal dit op den duur problemen opleveren. De stookkosten gaan om, er kunnen vochtproblemen ontstaan (muren,vloeren) en het leidingwerk kan door het vocht worden aangetast.

De kruipruimte isoleren is belangrijk, want deze ruimte moet goed verzorgd worden. Wanneer dit niet gebeurt kan dit vervelende gevolgen met zich mee brengen waar u niet op zit te wachten. Het isoleren van de kruipruimte kan op een aantal manieren.

* bodemafsluiting
* vloerisolatie (onderkant van de begane grondvloer)
* combinatie van bodemafsluiting en vloerisolatie

Vraag een gespecialiseerd bedrijf om raad wat voor uw woning de beste oplossing is!

Linkruil.org

Comments are closed.