Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kunstgras is aan een opmars bezig.

Kunstgras maakte in 2015 een sterke groei door. Dit komt door verschillende factoren. Celia legt uit wat er veranderd is in 2015 en wat de innovaties zijn in kunstgrasland. Bekijk de AVS aflevering online.

ForGrass Kunstgras op AVS | Kunstgras op de BIS beurs

Kunstgras begint steeds meer geaccepteerd te worden als volwaardig alternatief voor echt gras. Daar zijn verschillende redenen voor. Het kunstgras begint steeds natuurlijker te worden, het gevoel steeds zachter en de kleur realistischer. In verschillende tuinen waar kunstgras werd aangelegd is het echt niet zichtbaar dat de klanten niet gekozen hebben voor echt gras. Als ondergrond zijn nu ook veel meer alternatieven beschikbaar. Waar vroeger steeds weer op zwarte aarde of stabilisé wordt geïnstalleerd gaan we nu over op de Future Base Platen. Deze platen zijn gemaakt uit gerecycleerd PVC en zijn volledig waterdoorlaatbaar. De platen hebben ook een water opslagcapaciteit van 7l per plaat. D.w.z. dat het regenwater rustig kan doorlopen naar de ondergrond. Zo blijft het kunstgras mooi droog. Het kunstgras wordt op de platen vastgezeten met schroeven of nietjes.

Het ForGrass kunstgrasgamma is zeer divers. Leer daarom onze kunstgrassen kennen bij één van onze ForGrass verdelers of vraag stalen aan om een beeld te krijgen van onze innovatieve, duurzame, maar vooral zeer natuurlijk gras. Een gesprek met één van onze kunstgrasspecialisten brengt steeds veel bij.

Ook begint het netwerk van ForGrass Kunstgras uitbreiding te kennen. Zo kan u ons kunstgras kopen op verschillende plaatsen in het land. Meer informatie kan u terugvinden op de website. Wenst u contact op te nemen met een verkoper? Contacteer 0496 73 07 54.

 

Linkruil.org

Comments are closed.