Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kunststof Kozijnen

Bent u op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen? Jordens is dé leverancier van onderhoudsvrije, duurzame kunststof kozijnen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in kwaliteitsproducten. In onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht vindt u meer dan 50 kozijnen. Wij werken met advies aan huis en eigen ervaren monteurs en helpen u graag bij de keuze van uw ideale kunststof kozijn. Van A tot Z: alles is geregeld bij Jordens!

img

Kunststof kozijnen van hoge kwaliteit

Kunststof kozijnen zijn ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit, het besparen van energie en het verbeteren van wooncomfort. De kunststof kozijnen van Jordens zorgen naast een mooi uiterlijk ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie of demping. Bovendien zijn onze kozijnen leverbaar in alle mogelijke maten en diverse uitvoeringen.

Onze kunststof kozijnen kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep ramen zijn allemaal worden voorzien van veiligheidsbeslag. Onze kunststof kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen, van moderne, industriële tot monumentale panden.

U kiest bij ons uit de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer technologie. Dit zorgt voor maximale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen en draaiende delen. Daarbij heeft u de keuze uit twee soorten profielen: het AD profiel of HL (Holland) profiel. Tenslotte heeft u bij Jordens ook de keuze uit een gladde of houtlook afwerking.

Linkruil.org

Comments are closed.