Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kwaliteitsvolle vouwgordijnen voor lage prijs

Wil je vouwgordijnen aanschaffen en je oude gordijnen vervangen? Zoek dan niet te ver en kijk eens rond op het internet. Veel bedrijven bieden vouwgordijnen aan. Een aanrader is Entry-Vouwgordijnen. Dit bedrijf levert vouwgordijnen en garandeert laagste prijsgarantie. Zij leveren als fabrikant direct aan de consument, waardoor de kosten beperkt worden. Dit leidt ertoe dat de vouwgordijnen voor een scherpe prijs aangeboden kunnen worden.

Niet zeker van een kleur of stof? Vraag dan gratis (stof)stalen aan. Entry biedt geheel vrijblijvend gratis stalen aan, zodat je thuis op je gemak de mogelijkheden kunt bekijken. Mocht blijken dat de vouwgordijnen niet passen, dan worden deze gratis op maat gemaakt. Om er zeker van te zijn dat de maten kloppen, kan er iemand van het bedrijf alles komen opmeten.

Entry levert zowel in Nederland als België. Je hoeft slechts een deel van het bedrag vooraf te betalen. De rest volgt na levering van de vouwgordijnen. De vouwgordijnen worden binnen 3 weken geleverd.

Je kunt er ook voor kiezen je vouwgordijnen zelf te maken en te meten. Op de site van Entry Vouwgordijnen staat  hoe je dit kunt doen. Je bent niet verplicht de stoffen die je wilt hebben bij Entry te bestellen. Dat is het fijne van Entry. Ze helpen met veel dingen, maar je bent tot niets verplicht.

Linkruil.org

Comments are closed.