Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kweekkasjes voor goede kwaliteit

U bent al jaren liefhebber van groenten en u eet het liefst groenten uit eigen tuin. De groenten die uit eigen tuin zijn, die zijn vaak ook het lekkerst. Je heb nog geen kweekkasjes in de achtertuin, maar dat begint toch wel een klein probleem te worden. Je wilt eigenlijk het hele jaar je eigen groenten kweken en daarvoor heb je je eigen kweekkasjes nodig. Het aanschaffen van kweekkasjes kent een aantal voordelen maar ook zeker wat nadelen. Ik probeer hieronder uit te leggen wat de mogelijke voor- en nadelen zijn en hoop je zo te informeren.

Voordelen

Een aantal voordelen kunnen zijn dat de groei wordt bevorderd. Het staat droog in de kweekkasjes en op het moment dat het water nodig heeft kan je dat toedienen. Licht is ook een belangrijke factor, door kweekkasjes is dit mogelijk. Het licht komt goed over op de planten en daardoor groeit het steeds beter. Een ander voordeel is de soorten die je kan planten. Doordat je het hele jaar door je groenteplantjes kan poten kan je dus ook het hele jaar door genieten van je eigen groente. Je bent dus het hele jaar aan het genieten van je eigen resultaten.

Nadelen

Het enige echte nadeel wat ik kan vinden is de tuinopvulling, er staan kweekkasjes in je tuin en dat kan zorgen voor het verminderen van je uitzicht. Het aanschaffen van een kweekkasje kan wat aan de prijzige kant zijn, omdat het allemaal van glas gemaakt heeft kan het zorgen voor snelle schade.

Informatie

Wil je nu meer weten over het aanschaffen van kweekkasjes en het kweken van je eigen groente? Neem dan eens een kijkje op het internet voor alle mogelijkheden. Je ziet op de website informatie over soorten kasjes maar ook de prijzen. Je kunt ook al je vragen stellen.

Linkruil.org

Comments are closed.