Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kwieq brengt vraag een aanbod samen

Bent u opzoek naar een specialist die elke klus in, op en om het huis kan klaren? Dan bent u opzoek naar Kwieq! Wij hebben voor elke klus een specialist voor u, mocht u iemand voor een isolatie willen, het dak, riolering of voor uw sloten, neemt u dan eens een kijkje bij Kwieq. Door het hele land hebben wij specialisten zitten die voor u een klus willen klaren. U krijgt altijd een goede prijs en er wordt vakwerk geleverd. Wij gaan namelijk pas weg als u tevreden bent. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend!

Klantenwerving voor het MKB

Zoekt u geen specialist maar bent u een specialist? Wij helpen u met klantenwerving voor het MKB. Bedrijven zijn vaak gespecialiseerd in hun vakgebied maar laten te wensen over als het gaan om marketing. Het goed gevonden worden op het internet wordt steeds belangrijker! Daarom is marketing een belangrijk onderdeel voor een bedrijf dat nog niet zo groot is. Wees daarom slim en schakel een marketing bedrijf in. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw site goed te vinden is op een zoekmachine zoals ‘Google’. Mocht u geïnteresseerd zijn? Kwieq hanteert een ‘no cure, no pay’ beleid. Mochten de site niet goed gevonden worden, hoeft u ook niks te betalen.

Leads ontvangen

Heeft u een bedrijf en kan uw bedrijf wel wat hulp gebruiken op het gebied van marketing? Meldt uw bedrijf dan aan bij Kwieq, dan kunt u leads ontvangen. Wij kunnen u vervolgens helpen met het promoten van uw website op het internet. Op die manier zullen er meer aanvragen binnenkomen voor uw bedrijf. Pas dan hoeft u ons te betalen. Als er geen aanvragen binnenkomen hoeft u ons ook niks te betalen dankzij onze ‘no cure, no pay’ beleid. Maar klanten zult u krijgen want wij doen ons uiterste best voor u en uw bedrijf.

Linkruil.org

Comments are closed.