Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Laat u masseren bij de Bronsbergen in Zutphen

Heeft u ook schoon genoeg van het slechte weer en de stress op uw werk? Het kan helpen om eens een heerlijk dagje naar de sauna te gaan. U kunt hier kiezen voor een hotstone massage, een hamam behandeling of gewoon genieten van de verschillende sauna’s.

Bent u nog nooit in een sauna geweest? Probeer de bio sauna

De bio sauna is een minder hete sauna dan de gemiddelde sauna. Ze hebben vaak temperaturen van 35 tot 70 graden, wat ideaal is als u nog niet vaak in een sauna bent geweest. Zo kunt u rustig wennen aan de warme temperatuur.

Voor een uitdaging gaat u naar de Kelo sauna

Bent u wel in voor een uitdaging? Probeer dan eens de Kelo sauna bij de Bronsbergen. Hij heeft zijn naam te danken aan de vurenhouten Kelo dennen die alleen voorkomen boven de poolcirkel. De temperatuur in de Kelo sauna loopt op tot wel 90 graden en is daarnaast erg droog.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Bronsbergen in Zutphen gaat u naar de website waar u meer informatie kunt vinden over alle faciliteiten. Hier kunt u ook meteen een reservering maken of lezen over de huidige aanbiedingen. Meteen naar de website van de Bronsbergen? Klik dan hier.

Linkruil.org

Comments are closed.