Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Laminaat laten leggen in Delft

Bent u woonachtig in Delft en op zoek naar een mooie nieuwe vloer? Denk dan eens aan laminaat. In dit artikel lees je alles over laminaat Delft.

Dichtbij

Binnen elke route die wij rijden, komen we in de buurt van Delft. Deze stad ligt tenslotte slechts op 10 minuten afstand van Rijswijk. Hier leveren wij te kust en te keur aan laminaat vloerdelen, maar leggen natuurlijk ook. Waar en wanneer jij maar wilt. Geef maar aan waar wij moeten zijn en wij komen langs voor een vrijblijvende offerte. Voor tussentijdse vragen zijn wij ook altijd bereikbaar, al is het niet per telefoon, dan wel per e-mail. Of breng een bezoekje aan ons filiaal. Het Rijswijkse Tapijthuis is alle dagen, behalve zondag, in elk geval geopend tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Voor overige openingstijden verwijzen wij graag naar onze website. Ons adres is Verrijn Stuartlaan 11 (in de wijk Plaspoelpolder).

Inspiratie

Laat je je graag inspireren tot het inrichten van je huis? Heb je wel het een en ander aan kleuren in je hoofd, maar kom je er niet helemaal uit? In plaats van door iemand anders een ontwerp te laten maken, kun je op onze website het tabblad Homevisie aanklikken. Hier word je helemaal door het programma geleid en kun je een afbeelding van je eigen kamer(s) uploaden om kleuren en structuren te vergelijken. Ideaal toch zeker? Je ziet meteen of het wel echt past, wat jij in je gedachten had over je eigen huis(kamer). Wellicht heb je eerder de vloer bij iemand anders thuis gezien en sprak deze je aan. Maar nu met alle meubelkleuren en wanden uit je eigen huis ontdek je, dat er meer zou moeten veranderen, wil je het ook op die manier voor elkaar krijgen. Voordat je daadwerkelijk de hele boel in je huis gaat wijzigen, kijken wij van het Rijswijkse Tapijthuis even met je mee naar het ontwerp en je wensen. Wellicht komen we er samen uit, voor een scherpe prijs. Daar zijn wij dan weer voor.

Linkruil.org

Comments are closed.