Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Led verlichting voor hanglampen

De nieuwste trend is led verlichting. Leds zijn de redders van het milieu en, wanneer goed toegepast, hebben ze een positieve invloed op de inhoud van de portemonnee. De industrie is hard bezig om de leds standaard onderdeel te laten uitmaken van de woningverlichting.

Leds in huis

De afgelopen vijftig jaar zijn de leds stilaan begonnen met het veroveren van terrein in woningen. De analoge wijzers werden vervangen door digitale displays met led lampjes. Denk bijvoorbeeld aan de oude wekker en de wekkerradio, de keukenweegschaal van de jaren zestig en de digitale weegschaal. Dat diezelfde leds nu het werk van de gloeilamp, de spaarlamp, de TL-buis en de halogeenlamp gaan overnemen, had destijds niemand voorzien.

Leds zijn gewoon de toekomst

Behoudende mensen houden niet van nieuwe trends. De jeugd houdt altijd van nieuwe dingen. Maar hoe men het ook draait of keert, iedereen zal aan de leds moeten geloven. Het is heel simpel. De aarde warmt in een snel tempo op door het overdadig gebruik van de fossiele brandstoffen. We hebben auto’s nodig die op minder brandstof meer kilometers kunnen maken of op een andere energiebron kunnen rijden. We zullen zuiniger met energie moeten omgaan en vooral bewuster, ook in huis.

Led verlichting is wat betreft energiegebruik, in combinatie met lichtopbrengst, absoluut de grote favoriet onder de lichtbronnen. Daarnaast gaan leds ook het langst mee van alle soorten lichtbronnen, behalve de zon. Duurzaamheid en zuinigheid zijn eigenschappen die de overheid en de milieuorganisaties als muziek in de oren klinken. Dit betekent dat streefwaarden voor kooldioxide-emissies kunnen worden gerealiseerd en dat de leefomgeving van een hogere kwaliteit wordt.

Leds in hanglampen?

Leds toepassen in huis wordt steeds gemakkelijker. De verlichtingsindustrie is gekomen met de led lamp. Deze kan gewoon in plaats van een gloeilamp in een armatuur worden gedraaid. Led lampen zijn nog aan de prijzige kant, maar daar zal snel verandering in komen. In ieder geval zullen die lampen reeds vervangen kunnen worden, welke normaliter van een hoog vermogen zijn. Dan verdient men dus elke seconde dat de lamp aan is geld. Plafondlampen en hanglampen hebben meestal lampen met hogere wattages en komen dus het eerst in aanmerking om over te gaan op leds.

Lees Meer :- http://www.iluce.nl/led-verlichting.html

Linkruil.org

Comments are closed.