Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lekker thuis tijdens de vakantie? Maak het gezellig in huis!

Blijf jij deze zomer (veel) thuis tijdens de zomermaanden? Omdat je dit jaar te weinig financiële zekerheid had om een vakantie te boeken? Of omdat je onlangs al geld hebt geïnvesteerd in een nieuwe auto? Dan is het in ieder geval de moeite waard om het in huis gezellig te maken. Immers, wie veel thuis is vindt het natuurlijk belangrijker dan een anders dat het gezellig is in huis. Wat tips om de zomer thuis door te brengen in sfeer? Check!

Bloemen

Haal wekelijks een vers, fleurig bosje bloemen in huis. Gewoon, voor jezelf. Omdat het je het gevoel geeft dat je toch een beetje vrij/vakantie/zomer hebt. Tevens ruikt het lekker. En duur hoeft het natuurlijk niet te zijn: het gaat om het idee!

Gedekte tafel

Haal je binnentafel thuis leuk, zomers en fleurig op. Dat doet erg veel voor je gemoedstoestand. Neem bijvoorbeeld eens een appelgroen tafelkleed en een gele tafelloper. Het is bewezen dat kleuren veel invloed hebben op de manier hoe je je voelt. Natuurlijk kun je zomerse kleuren ook in andere interieuraccessoires verwerken. Denk aan kussentjes in de bank en kleurige kaarsjes en vaasjes her en der. Voor enkele tientjes ben je klaar en heb je je huis ongetwijfeld in zomerse sferen gekregen.

Linkruil.org

Comments are closed.