Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Loodgieter in Almelo en omstreken

Volgens de Duitse loodgieter in Almelo industrie en Koophandel (DIHK) in Berlijn rond 6800 mensen had aangevraagd voor sinds het begin van het programma wilde promotie, over 4400 maken een opleiding en de rest werkt als geschoolde werknemers. Markus Kiss, onderwijs expert bij de DIHK: “2014 is om op het gebied van onderwijs met een ander ongeveer 7000 toepassingen alleen worden gerekend.”

Het thema heeft twee onderdelen. De middenklasse is van oudsher veel jonge mensen, maar vandaag de dag meer en meer schoolverlaters studie, en op hetzelfde moment vermindert het aantal studenten als gevolg van de demografische ontwikkeling. “Het bedrijf maar dringend behoefte jonge,” zegt kus. Ook, het is een gebod van solidariteit, dat Duitsland andere landen zou helpen. Dus, bijvoorbeeld, ten minste elke seconde 15 – tot 24 – jarige een baan zoeken in Spanje en Griekenland, terwijl werkloosheid onder jongeren in dit land minder dan acht procent was.

Het programma van het feit kan helpen in dit dilemma. Het kan echter enkele verbeteringen bevatten. Omdat volgens door Gesine kapel-Schmid, adviseur economisch beleid bij de kamer van ambachten Regierungsbezirk Stuttgart, is het moeilijk voor buitenlandse cursisten, omdat beroepsschool alleen in de Duitse taal in de wil onderwezen.

Met name in MINT velden met ontbrekende jonge “de instellingen zich moeten verplicht, diegenen die geïnteresseerd zijn in het land van herkomst linguïstisch wordt bevorderd”, zegt zij. Bovendien moet er meer helpers voor de site integratie die ondersteuning bieden voor deze studenten en anderen bij het vinden van accommodatie of de autoriteiten.

Linkruil.org

Comments are closed.