Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maak je tuin klaar voor de zomer met een design muurparasol!

Het is belangrijk om tijdens de warmste periode van het jaar nu en dan eventjes in de schaduw te kunnen zitten. Te veel UV straling is immers erg schadelijk, en bovendien geniet iedereen ervan om in de schaduw een goed boek te kunnen lezen in de tuin!

Maar niet elke tuin biedt natuurlijk de plaats of de mogelijkheden voor een grote parasol met voet. Daarom zijn muurparasols de perfecte oplossing! Ze bestaan werkelijk voor elk budget en elke tuin!

paraflex-muurparasol

Goedkope muurparasol – De Easysol

De Easysol is de perfecte standaard. Hij is erg goedkoop, kwaliteitsvol en brengt ruim voldoende schaduw om rustig buiten te kunnen zitten. Je kan hem verkrijgen in verschillende neutrale kleuren, zodat je ongetwijfeld een model vindt dat in jouw tuin past.

Bovendien kan je ook een beschermhoes verkrijgen voor deze parasol, om zo je polyester doek te beschermen en een optimale levensduur te verkrijgen. In de winter neem je deze parasol gewoon van de muur, zodat hij niet wordt blootgesteld aan weer en wind. Zo kan je vele jaren genieten van dit stijlvolle model!

Deze parasols zijn bovendien geschikt voor verschillende ondergronden. Je kiest gewoon je aangepaste muurkit, en je kan je parasol zo bevestigen!

Design en stijl – De Paraflex muurparasol

Mag het iets méér zijn? Kies dan voor de Paraflex parasols! Net als de Easysols zijn deze parasols gemaakt uit aluminium, maar ze zijn beschikbaar in heel wat meer formaten, kleuren en vormen. Op die manier kan je deze parasols nog meer doen passen in jouw eigen tuin.

Deze parasols hebben een doek dat vervaardigd is uit Sunbrella. Dit materiaal is bijzonder geschikt om je te beschermen tegen UV straling. De limited-edition doeken zijn bovendien speciaal behandeld om verkleuring door de zon tegen te gaan.

Net als de Easysol parasols kan je deze parasols ’s winters van de muur nemen en beschermen met behulp van een beschermhoes. Wens je alsnog een onderdeel van je parasol te vervangen? Elk onderdeeltje van de Paraflex is afzonderlijk verkrijgbaar. Zo kan je met deze parasols onbeperkt genieten!

Linkruil.org

Comments are closed.