Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Magneetverfkopen.nl

Vandaag ontdekte ik een nieuwe webwinkel: Magneetverfkopen.nl. Met magneetverf kun je ontzettend veel leuke dingen maken, vandaar dat ik op zoek was naar een goed adres om magneetverf in een webshop te kunnen bestellen. Mijn plan was namelijk om een groot schoolbord dat bij mijn dochter op de kamer komt te hangen, óók magnetisch te maken. Dat wilde ze dolgraag, om er ook allerlei foto’s en andere spulletjes bij te kunnen hangen.

magneetverfIn mijn zoektocht op internet stuitte ik op Magneetverfkopen.nl. Een gloednieuwe webshop waar je voordelig Magpaint magneetverf kunt bestellen. Op de website vind je ook een blog waarin meer uitleg gegeven wordt over het gebruik van magneetverf. Duidelijke uitleg en een goede webwinkel, dat was tenslotte waar ik naar op zoek was.

Het bestelproces in de webshop is helder en snel geregeld. De informatie bij de producten zijn prima op orde, en veilig betalen is ook goed geregeld. Niet alle producten zijn op voorraad, maar in reviews heb ik gelezen dat alles snel en goed verpakt aan huis geleverd wordt. Dat is natuurlijk ook belangrijk, want een lekkende pot verf in een doosje, daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Wat ik niet wist, maar na het lezen van de blogs leerde, was dat magneetverf niet kan roesten. Het blijkt namelijk dat in magneetverf ijzerpoeder zit, wat ervoor zorgt dat magneten blijven plakken. Daar heb ik nooit bij stilgestaan. Het mooie van deze magneetverf is dat er met iedere verf overheen geschilderd kan worden om de kleur te krijgen die je wilt. Magneetverf blijkt namelijk alleen in het grijs beschikbaar door, inderdaad, het ijzerpoeder dat erin verwerkt zit.

Op de website staat alles dus helder omschreven. Duidelijke uitleg over wat magneetverf precies is en hoe het aangebracht moet worden. De ideeën maakte mij alleen nog maar meer enthousiast over magneetverf. Of het allemaal lukt, dat ligt natuurlijk vooral aan mijn handigheid en geduld. Maar ik heb er zin in gekregen, dat is natuurlijk al een goed begin. Wens met succes! 🙂

Linkruil.org

Comments are closed.