Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Makelaar Nijkerk

Op een zoektocht naar een huis of appartement in Nijkerk, of in de omgeving van Nijkerk? Dan bent u op het juiste adres. De makelaar in Nijkerk staat voor u klaar! We beschikken over jarenlange ervaring, goede communicatie en een betrokken, persoonlijke aanpak. We denken graag met u mee, en stimuleren een vertrouwde samenwerking. Alles om uw woning wens waar te maken!

Misschien bent nu niet gelijk op zoek naar een huis maar zou u wel willen weten wat de waarde van het huis is, mocht u het ooit willen verkopen. De makelaar Nijkerk komt bij u langs om de waarde van uw huis te bepalen. Dit doen we helemaal gratis en vrijblijvend!

Verschillende stappen

Waar begint het hele traject van een huis bezichtigen tot een huis kopen? Een van de eerste stappen die we zetten is een gesprek op locatie. We willen uw behoeftes en wensen in kaart brengen zodat we precies weten waar we op moeten focussen. Je krijgt ook gelijk een waardebepaling van je eigen woning of appartement. Vervolgens rolt hier een vraagprijs uit.

De volgende stap is het bedenken van een zogenoemd marketingplan. Dit doen we omdat we precies willen weten wat het goede moment is om het huis te verwelkomen op de vastgoed markt. Tijdens deze verkoop is er veel communicatie tussen de makelaar en de verkoper/koper.

Een andere belangrijke stap is het bezichtigen van een huis en vervolgens de onderhandeling. De makelaar Nijkerk neemt het voor touw hierin, en zorgt ervoor dat er huizen zijn om te bezichtigen gebaseerd op uw wensen. Als u een huis gevonden heeft is de makelaar degene die op het scherpst van de snede zal onderhandelen

De laatste stap is de afhandeling. Wanneer de koper een akkoord heeft gegeven voor de prijs of de verkoper akkoord is gegaan met het bod, dan kan er een afronding plaatsvinden.  De makelaar voert het gesprek met de notaris en zal alle aktes nakijken. Tijdens de overdracht kijken we met u mee.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.