Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Markt voor foto’s op canvas is booming

Berlijn – De groei van de markt voor canvas foto’s houdt aan. De foto op canvas geldt als de nieuwste trends in het interieur design. Dit beaamt de innovatieve website Foto-op-canvas.net, die gedurende twee jaar aan deze bloei heeft bijgedragen. De directe foto op canvas wint door zijn tijdloze indruk alsmaar meer aan populariteit. Daarom heeft de Berlijnse leverancier gekozen om over te gaan op de verzending van extra grote formaten door heel Europa, die speciaal in Duitsland worden gemaakt.
De canvas foto is van een insiderproduct tot een echt modeartikel binnen de professionele fotowereld geworden. De liefde voor de canvas foto wordt daarnaast bij fotoliefhebbers steeds voornamer. De klant heeft op Foto-op-canvas.net een grote keuze aan productvarianten en grootten, die nu ook is aangevuld door XXL-formaten. De Duitse fotoleverancier maakt onder andere naast goedkope canvas foto’s met spanramen met een dikte van 2 cm, ook canvas foto’s die een opmerkelijke spanraamdikte hebben van 4 cm en daardoor vooral ideaal zijn voor kunstgalerie├źn. De ruimtelijke indruk van de druk is op deze wijze gegarandeerd.
Wanneer een digitale foto voldoende resolutie heeft, kan er bijna altijd een canvas foto van worden besteld.
Van foto’s gemaakt door mobiele telefoons met een camera vanaf 5 megapixel kunnen canvas foto’s in XXL-formaat worden geproduceerd. Op Foto-op-canvas.net worden grootten tot 120 x 90 cm als standaard aangeboden. Voor klanten met speciale wensen en eisen produceert de Berlijnse firma op verzoek echter ook bijzondere formaten. Op de website www.foto-op-canvas.net kunt u uw eigen canvas foto gemakkelijk bestellen: u uploadt uw foto en bestelt het gewenste formaat al in een paar stappen. Als exclusieve service biedt Foto-op-canvas.net een groot assortiment aan grootten en formaten aan. Klanten profiteren daarbij vooral van de edele materiaalstructuur van het gebruikte canvas.

Fotoleinwand_Foto-auf-Leinwand-drucken.net_

Linkruil.org

Comments are closed.