Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Markt voor foto’s op plexiglas maakt groeispurt

Berlijn – De markt voor plexiglas foto’s groeit verder. Acrylglas-foto.nl, de innovatieve specialist op het gebied van foto’s op plexiglas, beaamt deze ontwikkeling en ziet zijn marktaandeel voor de 24e achtereenvolgende maand groeien. De directe druk op plexiglas is dankzij het hoogglanzende materiaal een in toenemende mate populair product. Hierom heeft het Duitse bedrijf, dat alleen in Duitsland produceert maar ver daarbuiten levert, ervoor gekozen om nu ook XXL-formaten aan te bieden.

De plexiglas foto is van insidertip uitgegroeid tot absoluut trendproduct binnen de fotobranche. Ook vinden steeds meer hobbyisten, door het prachtige oppervlak, hun weg naar foto’s op plexiglas. De hoogglanzende ontwerptrend met betrekking tot tablets en mobiele telefoons is ook duidelijk herkenbaar in de fotowereld.

Acrylglas-foto.nl levert de klant een brede keuze aan grootten, formaten en productvarianten. Deze is nu ook uitgebreid door extra grote formaten. De Berlijnse fotospecialist maakt onder andere naast goedkope plexiglas foto’s met een dikte van 3 mm ook premiumproducten met een exclusieve dikte van 8 mm. In deze premiumuitvoering zijn daarnaast ook de plexiglaskanten hoogglanzend gepolijst. Zo wordt voor de kijker een ruimtelijk effect gewekt.

Foto’s op plexiglas kunnen van bijna iedere digitale foto met een voldoende resolutie worden gedrukt. Wanneer een foto gemaakt is met een smartphone met een 5 megapixel camera, kan van deze al een plexiglas foto in XXL-formaat worden gedrukt. Standaard biedt Acrylglas-foto.nl formaten aan plexiglas foto’s tot 120 x 90 cm. Bij speciale eisen leveren wij ook speciale formaten, zoals bijvoorbeeld voor scheidingswanden, douchewanden of keukens voor onze klanten in heel Europa.

Het bestellen van een foto op plexiglas is heel eenvoudig op de website www.acrylglas-foto.nl: het kost u maar een paar stappen om uw foto als foto op plexiglas te bestellen. Een exclusieve keuze aan ophangingen wordt u door Acrylglas-foto.nl als extra service aangeboden. Hierbij tonen klanten vooral een voorkeur voor de “vrij zwevende” bevestigingssystemen van de producent.

Over Acrylglas-foto.nl: De Duitse producent is een van de meest innovatieve experts met betrekking tot foto’s op plexiglas. Het bedrijf produceert exclusieve plexiglas foto’s voor commerciĆ«le alsook particuliere klanten in meer dan vijftig landen.

produkt_agf_motiv01

Linkruil.org

Comments are closed.