Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Meer sfeer, meer gezelligheid

Altijd probeer je op zoek te zijn naar meer sfeer in je huis. De ene keer probeer je een foto op te hangen, de andere keer zet wat leuke dingen neer. Maar elke keer heb je toch weer genoeg gezien en probeer je weer wat anders. Je probeert iets te vinden wat je echt leuk vind. Iets wat direct meer sfeer geeft, wat weinig rommel geeft en waar je geen verbouwing voor hoeft te hebben. De elektrische haard met schouw is een zeer goede oplossing wat betreft het gezelliger maken. Een oplossing die elke keer weer sfeer geeft en niet in de weg staat na een tijdje.

De elektrische haard met schouw

Deze elektrische haard met schouw biedt een hoop voordelen. Zo is het voor wat nieuwere huizen ideaal om deze haard aan te schaffen. Dit komt omdat nieuwe huizen geen standaard aansluiting hebben. Je hoeft dus geen grote verbouwing te doen om de elektrische haard met schouw aan te schaffen. Naast deze aansluiting geeft het ook geen rommel. De schoorsteen hoeft niet geschoond te worden. Je hoeft geen hout te verzamelen voor deze haard en het geeft geen vieze stank.

Gebruik

Het gebruik van de elektrische haard met schouw is eigenlijk niet anders dan het gebruik van de normale haard. Naast de voordelen die hierboven beschreven staan zie je eigenlijk geen verschil tussen beide haarden. Je ziet de vlammen, je hoort het vuur knetteren en dat geeft een gezellige sfeer binnen huis. Dat doet dus niet onder van een echte openhaard. Het is alleen schoner en beter. De openhaard is er voor elk huis. ze zijn er in verschillende prijsklassen en zo kan iedereen dat aanschaffen.

Wil je nu meer weten over de voordelen en de mogelijkheden. Neem dan een kijkje op de website van Haardjesland of kom een keer langs in de winkel om de openhaarden te bekijken.

Linkruil.org

Comments are closed.