Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Met de fietshelm veilig op de fiets

Wij, de Nederlanders, staan erom bekend dat we veel en graag fietsen. Toch zijn er in Nederland nog een groot aantal zaken die niet goed geregeld zijn op het gebied van fietsen. Zo kunnen we het in Nederland nog een heel stuk veiliger maken. Denk bijvoorbeeld eens aan het gebruiken van een fietshelm. In Nederland zie je hier echt bijna niemand mee fietsen, maar dit is toch raar. Ondank het niet bij ons in de gewoonte zit, mag er worden gezegd dat iedereen met gezond verstand het logisch vind als je er wel een zou dragen.

Ongelukken

Iedereen valt namelijk wel eens van een fiets en dan is vaak iets wat het eerste beschadigd wordt het hoofd. Dit kun je heel erg makkelijk beschermen door middel van bijvoorbeeld een fietshelm. Wanneer je bijvoorbeeld wordt aangereden, wat natuurlijk niet de voorspelling en de wens is, en je draagt een fietshelm dan is de kans op hersenbeschadiging vele malen kleiner dan als je geen helm draagt. Dit maakt ons blijkbaar weinig uit, want als nog dragen we bijna nooit een fietshelm.

Webshop

Ben je op zoek naar een fietshelm? Of in andere accessoires zoals een fietsmand of fietstas? Bekijk dan eens de volgende website en kijk of zij hetgene kunnen bieden waarna jij op zoek bent.

Linkruil.org

Comments are closed.