Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Met maat gemaakte keuken van Horé-Plaza

Met maat gemaakte keuken van Horé-Plaza
Horé-Plaza is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is aan horeca apparatuur. U kunt er alsmede terecht daarvoor horeca meubilair, kledij en klein keukengerief. Het bedrijf stelt zowel volledig nieuwe apparatuur, als gebruikte horeca apparatuur tot jouw eigen beschikking. Maar er is nog meer! Zo kunt jullie jouw eigen keuken volledig laten inrichten door Horé-Plaza, betreffende advies met maat.
Het is niet langer nodig vanwege alle keukenapparatuur afzonderlijk bij Horé-Plaza aan te verwerven. U kunt meteen alsmede daarvoor een complete keukeninrichting een beroep doen met het bedrijf. Hoe gaat dit gehele proces nauwlettend bij bestaat werk? Enkele vakmannen komen ter plaatse en tekenen de volledige ruimte met. Vervolgens wordt jouw eigen keuken met maat gemaakt. Enkele weken later wordt het keukenmeubel en de bijhorende apparatuur bezorgd en is de keuken betreffende verscheidene woorden klaar vanwege geïnstalleerd te worden. Een fluitje van een cent!
Middels een met maat gemaakte keuken heeft u iets unieks aan jouw eigen zaak, iets dat bovendien volledig is aangepast aan de betreffende ruimte. Alle kasten, deuren, handgrepen en apparaten zullen volledig kunnen worden afgesteld met jouw eigen wensen. Door dat service van Horé-Plaza beschikt u vanzelfsprekend dichtbij een uiterst professionele, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke keuken die ongetwijfeld daarvoor urenlang kookplezier zou zorgen.

Linkruil.org

Comments are closed.