Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Met zijkast en en suite deuren creëert uw vakman de perfecte ensuite ervaring

Reeds in de 19e eeuw maakte men al gebruik van deze bijzondere setting. Het was in die dagen een zeer gewenste manier om grotere ruimtes in kleinere kamers op te delen. Buiten dat bracht het veel gemak met zich mee. Zo konden de vrouw en kinderen in de ene kamer plaatsnemen terwijl de vader in zijn werkruimte zijn dagelijkse werkzaamheden aan het uitvoeren was. In de vroege 20e eeuw raakte deze bijzondere vorm van ruimtesplitsing wat uit zwang maar zeker de laatste jaren is het met een heuse revival bezig. En dat is zeker niet zonder reden. De kamer ensuite kan immers op bijzonder veel manieren een waardevolle toevoeging zijn voor uw woning.

Voor iedere scheiding een oplossing

Er zijn tientallen redenen waarom mensen een grote ruimte graag op willen splitsen. Allereerst kan het natuurlijk zo zijn dat de ruimte simpelweg te groot van omvang is om als een knusse woonkamer te fungeren. Dan is het natuurlijk ideaal om er een aparte kamer bij te hebben en deze in te richten als speelruimte voor de kinderen of kamer waarin men zich in alle rust kan terugtrekken om bijvoorbeeld een boek te lezen. De ensuite wordt daarentegen ook veelvuldig gebruikt om eet- en woonruimte van elkaar te scheiden. Dit voorkomt immers dat de woonruimte zich vult met geuren vanuit de keuken. Buiten dat is het een zeer praktische oplossing voor wie bijvoorbeeld warmte binnen wilt houden.

En suite deuren om het karakter te benadrukken

De deuren van de en suite zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw woning. Ze zijn verkrijgbaar in tal van verschillende soorten beglazing, of zelfs volledig van houtwerk. Door de prachtige authentieke sfeer die het met zich mee brengt, zijn glas in lood ramen een veelgebruikte oplossing voor in de en suite deuren.

Waar te vinden?

Om uw kamer en suite in te richten, kunt u best contact opnemen met een vakman. Het is immers een secuur proces, waarbij zowel de zijkasten als ook de deuren, naadloos in uw ruimte moeten passen. Buiten dat weet uw vakman exact hoe uw wensen om te vormen naar een prachtige kamer en suite-oplossing.

Linkruil.org

Comments are closed.