Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mode en interieur trends 2019

Op mode en interieur gebied verandert er veel de komende tijd. Wij lichten de meest opvallende modetrends voor je toe. Allereerst zien we dat we in 2019 steeds meer natuur zullen terugzien in het interieur. Je woonruimte moet als een oase van rust fungeren en natuurlijke elementen helpen hier erg bij. Denk bijvoorbeeld aan veel planten, veel hout en veel wol in huis. Samenhangend hiermee is de trend dat thuis echt moet zijn om te ontspannen en jezelf op te laden. Het wordt steeds belangrijker om thuis een lekker hoekje van rust te hebben. Ga lekker een boekje lezen in dit hoekje en kom echt even tot rust. Zeker met de snelheid van tegenwoordig en het altijd online willen zijn met de smartphone wordt deze trend steeds belangrijker. Laat daarom hier ook de televisie en andere apparaten zoals een smartphone weg.

Horloges zijn booming
Waar we vroeger vooral horloges droegen voor de functionaliteit verandert dit steeds meer de afgelopen en komende jaren. Daar spelen horlogemerken als Rado, Meistersinger, Breitling en TAG Heuer natuurlijk allemaal op in. Zo zien we bijvoorbeeld dat de smartwatch steeds meer opkomt. Waar dit eerst vooral een functioneel mannenhorloge was, wordt dit steeds meer een mode horloge voor vrouwen en mannen. De smartwatch zoals van Rado verschijnt in steeds meer soorten en maten en krijgt ook steeds meer functies. Wil jij al zo’n Rado horloge hebben?

Welke kleuren gaan we veel zien?
Qua kleuren gaan we veel natuurlijke kleuren terugzien, denk aan groen, terracotta en zandkleuren. Ook okergeel zien we veel terug. Als we gaan kijken naar de kleuren in het ontspanningshoekje zien we veel roze, paars en blauwe tinten terugkomen. Deze kleuren geven je een rustige uitstraling en helpen je bij het ontspannen. Naast de kleuren zien we ook bepaalde materialen terugkomen in zowel het interieur als de horloges. Zo zien we in beide veel hout terugkomen, verder veel marmer, lavasteen, terazzo tegels en honingraad. Weet jij al welke trend(s) jij wil gaan volgen in 2019?

Linkruil.org

Comments are closed.