Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mokken bedrukken zeer populair

mokken-bedrukken
Het bedrukken van allerlei zaken als T-shirts, pennen, aanstekers en glaswerk blijft een ideale manier om reclame te maken voor een bedrijf. Zeker bedrukte mokken doen het al jaren erg goed als reclame of promotiemiddel. Bedrukte mokken worden bijvoorbeeld gebruikt als relatiegeschenk, als onderdeel van een kerstpakket of gewoon als promotiemiddel op bijvoorbeeld een beurs. Begrijpelijk is het zeker dat bedrijven het bedrukken van glaswerk en mokken inzetten om reclame voor hun bedrijf te maken. Mensen drinken namelijk de hele dag door koffie, thee, melk of een andere drank uit zo’n mok. Op die manier blijft de naam van het bedrijf dat op de mok is gedrukt goed hangen in het geheugen en dat zorgt zeker voor meer naamsbekendheid.

Bedrukte mok als verjaardagscadeau

Wat je vroeger vooral veel zag was dat mensen elkaar op hun verjaardag een leuke mok cadeau gaven met hun naam erop gedrukt. Tegenwoordig zie je dat wat minder omdat het een beetje afgezaagd is, maar het komt nog steeds voor. Maar in plaats van een naam worden er ook wel mokken cadeau gegeven aan de jarige met een leuke persoonlijke tekst er op. Dat laatste is dan weer wel populair, zeker als de tekst leuk is die erop wordt gedrukt.

Mokken laten bedrukken

Er zijn diverse bedrijven online te vinden die echt gespecialiseerd zijn in het bedrukken van glaswerk, mokken en koffiekopjes. Werkelijk al het glaswerk kan wel worden bedrukt met het logo of de naam van uw bedrijf er op. In veel gevallen werken dergelijke bedrijven met staffels, dus hoe meer bedrukte glazen er worden besteld, hoe lager de prijs die u moet betalen. Veel ondernemingen, zeker bedrijven die nog naamsbekendheid moeten krijgen, maken van deze diensten gebruik. Ze laten dan een hele serie glazen of mokken bedrukken met de bedrijfsnaam erop om die vervolgens weg te geven als relatiegeschenk of als promotiemiddel op bijvoorbeeld een beurs.

Ieder zijn eigen koffiemok

Zeker op kantoor met veel medewerkers is het handig om bijvoorbeeld de verschillende werknemers hun eigen mok met hun naam erop te geven. Dan drinkt niemand per ongeluk jouw koffie op omdat jouw naam op de koffiekop staat. Wel zo handig en eigenlijk ook wel hygiënisch, niet iedereen vindt het namelijk prettig als een collega uit hun mok drinkt. Op een bedrijfsborrel is dat natuurlijk anders, dan is het een beetje vreemd als iedere medewerker een biertje of glas drinkt uit een glas met zijn of haar naam er op. Maar voor de koffie wordt er veel gebruik van gemaakt.

Linkruil.org

Comments are closed.