Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Muurstickers: voordelige metamorfose van interieur

Van tijd tot tijd is je huis aan verfrissing toe. Nieuwe meubels, een andere indeling, een likje verf of een nieuw behangetje doen allemaal wonderen. In combinatie, maar ook los van elkaar, kunnen deze goedbedoelde decoratieve aanpassingen een flinke deuk in het huidhoudboekje slaan. Relatief onbekend is de mogelijkheid om met een klein budget een interieur een geheel nieuwe aanblik te geven.

nijlpaard, giraf en tijgertjeHoe, vraag je je af? De titel van dit artikel verraadt het al: door middel van muurstickers. Deze stickers van vinyl zijn zo dun dat ze vrijwel onzichtbaar zijn. Indien aangebracht op een gladde, vlakke muur, zijn ze niet van muurschilderingen te onderscheiden. Het effect is weergaloos, terwijl de investering minimaal is.

Niet alleen voor kinderen

Kinderen zijn dol op muurstickers. Dat is ook geen wonder, want ontwerpen als raceauto’s en ballerina’s op de muur spreken hun toekomstdromen aan. Maar behalve een eigen paleisje voor kinderen creĆ«ren, geeft u ook andere kamers in uw huis een stijlvolle gedaantewisseling met muurstickers. Andere plekken waarop deze stickers goed tot hun recht komen:

  • Bars
  • Hotels
  • Musea
  • Kantoren
  • Kapsalons
  • Restaurants

Elke sticker uniek

Het feit dat deze stickers niet kant en klaar op de plank liggen, maar voor iedere klant op maat en in de gewenste kleur worden geproduceerd, maakt ze extra aantrekkelijk voor wie het interieur onder handen wil nemen. Geen twee stickers zijn hetzelfde en met zo’n grote keuze is de kans sowieso minimaal dat u ooit dezelfde muurversiering tegen zult komen.

Linkruil.org

Comments are closed.