Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Niet snijden aan wegwerpservies

Bij ons thuis zul je nooit stenen servies vinden, omdat wij deze vorm van servies zeer onveilig vinden als er kleine kinderen in de buurt zijn. Een stenen bord hoeft maar te vallen en als deze uit elkaar spat, liggen er talloze stukken en splinters op je vloer waar kinderen zich aan kunnen snijden. Het risico op snijden na zo’n ongelukje is met wegwerpservies minimaal, omdat plastic niet kapot kan vallen. 

Het gemak van wegwerpservies

Het is voor ons simpelweg een stuk eenvoudiger om gebruik te maken van wegwerpservies. Deze kunnen wij na gebruik inzamelen en naar een recyclepunt voor plastic brengen, hiermee sparen wij ook het milieu nog. Het is voor ons ook gemakkelijker om wegwerpservies te gebruiken, omdat wij geen tijd meer kwijt zijn aan afwassen en dergelijke zaken. Een extra voordeeltje dat wij benutten met plastic.

Snel en gemakkelijk te bestellen

Wil ook een voorraad wegwerpservies bestellen? Bekijk vandaag nog de website van DisposableDirect.nl voor het gehele assortiment aan plastic servies. Deze kun je snel en gemakkelijk via de website bestellen, waarna je bestelling snel thuis of op een andere locatie naar keuze wordt bezorgd. Start daarom zelf eens met plastic servies, je kinderen zullen je dankbaar zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.