Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuwe banden voor een veilige wegligging

Bent u op zoek naar veilige banden? Bandenvelg biedt een uitgebreid assortiment met veel verschillende merken. Zo hebben ze bijvoorbeeld Michelin-, Roadstone- of Hifly banden. En dit zijn slechts drie voorbeelden van het uitgebreide assortiment. Het volledige overzicht vindt u op de website!

Zorg voor een veilige wegligging

Wist u dat het ontzettend belangrijk is om een veilige wegligging te hebben? Als u op een nat wegdek rijdt, kan een slechte wegligging ervoor zorgen dat u een langere remweg hebt, waardoor er gemakkelijker ongelukken kunnen gebeuren. Op de webshop van Bandenvelg kunt u in uw bandenselectie ook een keuze maken voor de gewenste wegligging. Hierbij staat A voor de beste wegligging en E voor de minst gunstige wegligging. U heeft dus zelf in de hand hoe veilig u van tevoren de weg op gaat.

Bestel een complete set en laat ze gratis monteren

Bandenvelg heeft een geweldig aanbod voor u. Als u een complete set banden en velgen via deze website aanschaft, kunt u ze gratis laten monteren bij het Band en Wielen Centrum in Venlo. Indien u alleen banden wilt bestellen kost montage slechts €12,50 per band. Kijk voor meer informatie op de website van Bandenvelg of bel met een van de servicegerichte medewerkers. Meteen naar de website? Klik dan op de volgende link: Banden Helmond.

Linkruil.org

Comments are closed.