Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuwe kunststof kozijnen, waar let u op bij de aankoop?

Zijn uw kozijnen toe aan vernieuwing? Heeft u geen behoefte meer aan zaken als houtrot, plamuren of schilderwerk? Denk dan eens na over kunststof kozijnen.

Vroeger waren kunststof kozijnen niet geliefd vanwege het plastic uiterlijk. Tegenwoordig is er veel veranderd en zijn deze kozijnen in vele vormen en maten te verkrijgen. Zo zijn er kunststof kozijnen die niet te onderscheiden zijn van houten kozijnen. Er zijn schuif raamkozijnen die prima passen binnen een authentieke, monumentale woning. Kozijnen met ronde vormen voor bijvoorbeeld plaatsing in een erker, en meer! Alle uiterlijke kenmerken van traditionele kozijnen, met de voordelen van kunststof kozijnen.

Toch dient de aankoop van nieuwe kunststof kozijnen niet over een dag ijs te gaan. Inmiddels zijn er vele aanbieders op de markt en nog meer negatieve verhalen. Waar kunt u op letten bij de aankoop?

Vraag verschillende kozijnoffertes aan

Mensen die goedkope kozijnen zoeken komen soms bedrogen uit, vraag daarom altijd verschillende offertes op. Bekijk het totaalplaatje, van A tot Z. De prijs is absoluut belangrijk en er zijn verschillende kwaliteitsoorten als het gaat om kunststof kozijnen. Zorg ervoor dat u geen appels met peren vergelijkt.
Laat u niet bedriegen door zogenaamde vergelijking websites die u het gemakkelijk maken om offertes op te vragen. Veelal zijn deze niet geheel onafhankelijk.

Bij de aankoop van nieuwe kozijnen is het van belang eerst verschillende kozijnbedrijven en showrooms te bezoeken. Bekijk de verschillende kozijnen en de mensen achter het bedrijf.

Een ander aandachtspunt is de montage. U kunt perfecte kozijnen hebben, als deze belabberd gemonteerd worden heeft u er niets aan. Vraag vooral naar de expertise van de monteurs en naar de montagegarantie.

Bekijk tevens de branchekeurmerken of kwaliteit keurmerken van het bedrijf waarmee u in zee wilt gaan. Nodig de kozijnexpert ook uit om een kijkje te nemen bij uw woning.

Kozijnen van Schipper

Schipperkozijnen, gestart in 1969, is gevestigd in Noord Holland maar heeft verschillende showrooms door Nederland. Inmiddels werken er ongeveer 220 specialisten die u graag op weg helpen en informeren over een passende oplossing voor uw woning.

Schipperkozijnen heeft naast kunststof en aluminium kozijnen ook een grote collectie dakkapellen, deuren en schuifpuien in huis. De klant staat centraal bij Schipperkozijnen en u bent welkom in onze showroom! De koffie staat klaar! Graag geven wij u vrijblijvend advies. Heeft u behoefte aan een second opinion? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Deze maand hebben wij een fantastische aanbieding: Bij de aankoop van nieuwe kozijnen krijgt u GRATIS vier seizoenen glas cadeau! Dat is kozijnen kopen met voordeel! Kijk voor meer informatie op de website: www.schipperkozijnen.nl of bel met 0226 – 36 04 00

 

kunststof kozijnen

Schipperkozijnen, kunststof kozijnen op maat

Linkruil.org

Comments are closed.