Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Onderhoud dock shelter

Jaarlijks onderhoud dock shelter

Bent u opzoek naar een bedrijf voor jaarlijks onderhoud aan uw dock shelter in België? Dan bent u bij ROMASS Busienss aan het juiste adres. ROMASS Business is de onderhouds- en herstel specialist van al uw types en merken dock shelter, industriepoorten en toegangspoorten. Jaarlijks onderhoud aan uw dock shelter is wettelijk verplicht volgens de Europese en arbowet. Onderhoud zorgt ervoor dat de dock shelter goed blijft functioneren en dat de veiligheid van uw personeel, goederen en voertuigen gewaarborgd blijft. Onze techniekers hebben al ruim 20 jaar ervaring in het keuren en onderhouden van alle types en merken dock shelters. Tijdens het onderhoud wordt uw shelter gecontroleerd op meerdere punten wordt er voor gezorgd dat uw shelter voldoet aan de wettelijk eisen.

Wanneer u een onderhoudscontract heeft afgesloten bij ROMASS Business kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Wanneer er een storting of interventie is aan uw shelter staat een van onze techniekers binnen 2 uur ter plaatse om de storing op de lossen. In 95% van de storingen wordt deze direct ter plaatse opgelost.

Onderhoudscontract afsluiten

Wilt u meer informatie over ons onderhoudscontract of wilt u er 1 afsluiten? Neem dan snel contact met ons op. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende onderhouds- en service pakketten die u kunt afsluiten bij ROMASS Business.

 

Linkruil.org

Comments are closed.