Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ook u kunt geld gaan besparen met energie vergelijken

Misschien heeft u af en toe wel eens een reclame gezien op de televisie van een energiemaatschappij. De hebben vaak scherpe acties om klanten bij de concurrent weg te halen. Wij willen u nog een andere manier bieden om ook te gaan besparen op de energiekosten. Energie vergelijken kan u namelijk veel geld gaan opleveren. U ziet dan niet alleen de kosten van één energiemaatschappij maar van alle maatschappijen die er voor uw woongebied beschikbaar zijn. Zo weet u meteen welke aanbieder het goedkoopste is voor uw persoonlijke situatie. Het enige wat u hoeft te doen dat is het invoeren van postcode met huisnummer en een aantal gegevens over uw verbruik. Daarna ziet u binnen enkele ogenblikken een tabel met energiemaatschappijen verschijnen die direct ook de kosten toont.

Het zal u dan ook opvallen dat de energiemaatschappijen die reclame maken helemaal niet altijd de goedkoopste zijn. De energievergelijker is daarbij ook nog eens gratis en geheel vrijblijvend. Wilt u dus niet overstappen of alleen eens kijken of u kunt besparen dan bent u nergens toe verplicht. Ook zult u niet lastig gevallen worden door een verkoper per telefoon of e-mail.

Ook de energiemaatschappijen met acties worden vermeld

U ziet in de energievergelijker niet alleen de energiemaatschappijen met de tarieven staan. Mocht een maatschappij nu een aantrekkelijke actie hebben dan wordt dit ook vermeld. Zo zijn er regelmatig energiemaatschappijen die een welkomstcadeau zoals een tablet aanbieden. Dit wordt ook meegenomen in de vergelijker en dit ziet u dan ook meteen staan. Let u er wel op dat het tarief van deze aanbieder niet dermate hoog is dat u de tablet erbij betaald want dan zult u nog geen besparing realiseren. Naast de acties wordt ook de duurzaamheid van de aangeboden energie weergegeven.

Zo kunt u dus ook een aanbieder kiezen die en goedkoop is en ook nog eens rekening houdt met het milieu. Er zijn zelfs energiemaatschappijen die de duurzame energie aanbieden tegen hetzelfde tarief als normale energie. Energie vergelijken kost maar enkele minuten maar van uw tijd maar kan tot wel zevenhonderd euro aan besparing oplevering. Neemt u dus een kijkje en verbaas u over het bedrag wat u kunt gaan besparen op de energiekosten.

 

Linkruil.org

Comments are closed.