Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Op zoek naar een fraaie glazen serre?

Door middel van een glazen veranda maakt u extra woonplezier en gelijktijdig denkt u aan de toekomst. Dat is een combinatie die je ook niet veel ziet.. Heel wat daglicht kan zorgen voor een prettige leefomgeving waardoor u hoogst kunt genieten van de glazen veranda. Daarnaast kunt u de additionele hitte die voortkomt uit de glazen schuifwand veranda slim op afwijkende plaatsen in de woning inzetten. In die vertrekken hoeft er dan minder stroom in te worden gezet om het warm te maken. Extra woonplezier en een mindere energierekening. Dat zijn twee van de vele voordelen die de glazen schuifwand bied.

glazen schuifpui

Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken.

Glas bestaat al eeuwen  en word in veel verscheidene producten gebruikt. Het is solide, doorzichtig en heeft een isolerende functie. Het geeft u veranda of verblijf een artistiek tintje waardoor u ook kunt rekenen op een waardevermeerdering van uw huis. De glazen wand zorgt voor een andere besloten plaats maar met behoud van uw zicht. Met het dicht doen van de glazen wand bezit u namelijk binnen een handomdraai een aparte ambiance waar u fijn kunt ontspannen maar ook nog vrij uitzicht behoud op uw gaard. Heeft u kinderen maar is er binnenshuis minder plaats om te spelen? Ook dan is die glazen schuifwand veranda een perfecte uitkomst.

Gaard zicht het hele jaar door met een glazen schuifpui

Vogels die een nestje bouwen in uw vogelhuisje of spelende kids in de achtertuin. Dat zijn schitterende dingen in de natuur die we met genoegen van binnen zouden zien. Jammer genoeg gaan mensen niet snel meer buiten onder de overkapping plaatsnemen als de temperatuur onder de 16 graden komt. Dat kan ook anders. Het is zeer eenvoudig om een glazen schuifdeur te verwezenlijken. Het word op maat geleverd en u heeft niet veel gereedschap nodig. U kan dan het gehele kalenderjaar beschikken over van extra woongenot met een permanent zicht. Misschien bezit u wel een zwembad of glijbaan en houd u daardoor met genoegen een oogje in het zijl. En zelfs in de wintermaanden als de meeste mensen tussen hun dekentje op de bank liggen kunt u nog vanzelfsprekend genieten van uw tuinkamer. Of wat dacht u van een fuif of gourmetten met familie, een extra achterkamer met veel mogelijkheden.

Privor glazen schuifwand overkapping: Blijvend en veilig

De glazen schuifpui kunt u op verscheiden manieren inzetten bij de woning. Daarom zeker een volmaakte oplossing voor uw veranda of afwijkende ruimtes om uw woning. Ongeacht voor welke gebruik u de glazen schuifdeuren gaat benutten het zorgt voor veel meer zonlicht en lagere kosten op uw energienota. Naast onze standaard breedtes 103, 90 en 82 cm breed is alles op maat te verkrijgen inclusief de mogelijkheden die u wenst. Ook met toegevoegde benodigdheden erbij zoals tocht wering en handgrepen om het totaal af te maken. Met andere woorden een Privor glazen veranda is een slimme aanschaf die zorgt voor meer woongenot.

Linkruil.org

Leave a Comment