Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Op zoek naar een tuincentrum in Zwolle?

Bent u op zoek naar een uniek tuincentrum? Dan moet u zeker bij Kwekerij Souman zijn, een tuincentrum in Zwolle. 25 jaar geleden was Souman nog een groen teler. Al snel groeide het bedrijf uit tot iets groters en uniekers. Het familiebedrijf runt het tuincentrum met veel liefde en professionaliteit. U kunt hier terecht voor een ruim assortiment aan spullen voor in uw tuin. Alle planten e.d. komen vers van de kwekerij. Dit voor eerlijke prijzen.

Wat kan Souman voor u betekenen?

Zoals net al even werd genoemd heeft Souman een eigen kwekerij. Daarnaast is er een ruim assortiment van onder andere meststoffen, plantenbakken en potgrond. Souman is echter een uniek bedrijf en biedt daarom meer. Wilt u graag dat u planten en bloemen de winter overleven? Dan kunt u ze bij Souman brengen. Hier worden ze veilig en warm gehouden in de kassen. Na de winter kunt u de prachtige bloeiende plant of bloemen weer ophalen.

Adres- en contactgegevens

Wilt u gebruik maken van de diensten van Souman of producten kopen? Kijk dan op de website voor de adresgegevens. Heeft u vooraf nog vragen of advies nodig? Dan kunt u ook terecht op de website van dit tuincentrum in Hattem voor contactgegevens.

Linkruil.org

Comments are closed.