Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Openbare plekken voorzien van kunstgras

In een gemeente zijn de openbare plekken vaak een uithangbord en indicatie van hoe het erbij staat in die gemeente. Dit is een beetje het equivalent van de horeca. Als de wc’s van een horecagelegenheid bijvoorbeeld niet goed onderhouden zijn kun je er doorgaans vanuit gaan dat de keuken ook niet netjes is en het eten niet lekker. Zo is het ook met een gemeente waarbij de openbare plekken niet goed worden onderhouden. Dit zegt dan ook veel over andere dingen van de gemeente.

Een van de dingen die snel bij mensen opvalt is het gras. Hoe ligt dit erbij? Vaak is dit moeilijk te onderhouden zeker in een land als Nederland. Daarom kan het als gemeente verstandig zijn om kunstgras op openbare plekken neer te leggen, dan is dat ten minste een opgelost probleem. Dit scheelt namelijk veel tijd en kunstgras is nog eens zeer duurzaam ook. Dus je geeft als gemeente ook een goede boodschap af als je kunstgras laat aanleggen op openbare plekken.

Gemak in onderhoud: kunstgras voor gemeente

Niet alleen ziet het esthetischer uit voor de gemeente, het scheelt ook nog eens flink in de kosten. Wil je normaal gras goed onderhouden in Nederland, dan kost dit namelijk nogal wat werk. Dit zijn allemaal uren die daar moeten worden ingestoken en die uren moeten natuurlijk betaald worden. Denk daarbij aan het gras maaien, aan het onkruid weghalen, sproeien en alle andere nare klusjes die bij natuurlijk gras komen kijken. Met kunstgras worden al die kosten bespaart. Eerst kost het misschien wat geld, maar op de lange termijn zul je juist weer kosten besparen die je aan andere dingen uit kunt geven om de gemeente mooi te maken.

Linkruil.org

Comments are closed.