Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Openhaardhout voor in de kachel of haard

Openhaardhout kopen kan tegen lage prijzen. Je moet echter wel op de juiste dingen letten. Dat is belangrijk als je haardhout gaat bestellen. Als je lekker warm bij de kachel of haard wil zitten, dan is openhaardhout onontbeerlijk. Je hebt het nodig! Koop het echter wel op de juiste wijze.

Openhaardhout voor in de kachel

Het voordeel van de kachel is dat er een klep voor zit. Het maakt dus niet uit als het hout spat. Hierdoor kan in tegenstelling tot bij de openhaard, ook dennenhout worden gebruikt als stookhout. Er zit namelijk veel harsj in dennenhout. Hierdoor kan het hout gaan knetteren en spatten als het vlam vat. Bij een openhaard is dit erg gevaarlijk. Stel je voor dat je mooie kleed in de brand vliegt! Doordat er een klep voor zit heb je hier bij de kachel geen last van.

Stookhout voor de openhaard

Een openhaard biedt veel voordelen. Zo is het ontzettend mooi om het vlammenspel in de haard te aanschouwen. Het zorgt echt voor een leuk en gezellig sfeertje. Het nadeel is dat er alleen kwalitatief haardhout kan worden gebruikt. Dit is voor je eigen veiligheid. Gebruik dus geen gesprokkeld brandhout. Heel je huis kan gaan stinken naar rook, als het hout nog veel vocht bevat. Als je openhaardhout koopt heb je hier geen last van.

Linkruil.org

Comments are closed.