Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Origineel behang voor elk interieur

Het lijkt vaak een enorm werk om de kamer een nieuwe inrichting te geven. Met het juiste behang geef je je kamer echter in een handomdraai een gloednieuwe uitstraling.

De basis: renovlies

Met vliesbehang geef je je interieur een goede basis. Renovatievlies wordt gebruikt om kleinere scheurtjes en oneffenheden in je muren te bedekken. Op die manier creëer je een goede basis voor een laatste laag behang of voor verf.

Panorama behang

Kies voor behang met een panoramisch zicht om één muur een originele afwerking te geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een muur met een zicht op New York of op een natuurlandschap. Ideaal om bijvoorbeeld de slaapkamer een originele toets te geven.

Magnetisch behang

Magnetisch behang is erg leuk voor de kinderkamer. De kinderen kunnen hun muren immers decoreren zoals ze dat zelf willen, zonder dat er duimspijkers in de muur moeten komen. Bovendien bestaat magneetbehang met allerlei leuke motiefjes en kleurtjes!

Retrobehang

Retrobehang bestaat in allerlei vrolijke kleuren en frisse patronen, en doet het tegenwoordig erg goed in de wereld van interieur en design. Kies ervoor om 1 muur een retro afwerking te geven, en geef de andere muren een meer neutrale tint. Op die manier geef je je kamer een creatieve afwerking, zonder strakheid te verliezen.

Imitatiebehang

Met imitatiebehang kan je een beetje gezichtsbedrog creëren in je interieur. Zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat het lijkt alsof je muur uit hout of beton bestaat, terwijl je toch geniet van het comfort van een afgewerkte muur. Ideaal om je kamer een hippe look te geven!

Linkruil.org

Comments are closed.