Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Over welke gadgets beschikt een cirkelzaag?

metabo cirkelzaag met geleider

Cirkelzagen staan bekend om hun gadgets. Alle soorten cirkelzagen hebben dan ook wel een paar gadgets. Naast gadgets beschikt een cirkelzaag over de nieuwste technologie├źn. Innovaties zijn dan ook vooral terug te zien in nieuwe gadgets of machines. De mini cirkelzaag is hier een goed voorbeeld van. Deze machine is klein, compact en beschikt over diverse gadgets. Uw eigen cirkelzaag kopen kan eenvoudig online voor een groter aanbod. De volgende gadgets zijn van toepassing op de meeste cirkelzagen:

Stofafzuiging

Zelfs de mini cirkelzaag is al uitgerust met een kleine stofafzuiging. Met behulp van zo`n stofafzuiging blijft u werkplek mooi schoon om productief te kunnen werken.

Geleiderail

Een geleiderail is bedoeld om langere zaagsneden te maken. Invalcirkelzagen zijn standaard al uitgerust met een geleiderail. Ook is een geleiderail te gebruiken voor een hand- of accucirkelzaag. Deze is net als de cirkelzaag online te bestellen. Met een eenvoudig click-systeem monteert u de geleiderail aan de cirkelzaag. Naast een geleiderail zijn de meeste handcirkelzagen al uitgerust met een zaaggeleiding die een soortgelijke functie heeft.

LED-licht

Werkt u vaak s`avonds dan kan een helder LED-licht van pas komen. Ook kunt u kiezen voor een cirkelzaag met laser. De laser geeft de zaaglijn precies weer, zodat u nauwkeurig kunt zagen.

Voor meer informatie over cirkelzagen kunt u gerust een kijkje nemen op onze website www.cirkelzaagkopen.nl. Ook geven we advies, tips en prijsvergelijkingen om een geschikte cirkelzaag te kopen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.