Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Pannenset kopen

Een pannenset kopen kun je doen bij één van de vele kookwinkels die ons land rijk is. In elke stad zie je wel een zo’n inspirerende kookwinkel in de winkelstraat, waar je als kookliefhebber je hart op kunt halen aan de mooiste glimmende koksbenodigdheden. Ook op internet zijn veel webshops te vinden die allerlei potten, pannen en andere keukenbenodigdheden verkopen. Nieuw in dit rijtje is de webwinkel Pannensetkopen.com, een webshop gespecialiseerd in pannen en alles wat ermee samenhangt.

Pannensetkopen.com verkoopt alle soorten en maten pannen, van bekende merken tot en met budget-pannen. Het groeiend assortiment wordt dagelijks aangevuld met nieuwe producten. De webwinkel verkoop pannen van diverse merken, zoals BK, Tefal en Ballarini. Maar je kunt bij Pannensetkopen.com veel meer vinden dan alleen pannen. Een bestekset of een messenset voor in de keuken zijn ook aan te schaffen bij deze keukenwebwinkel.

Wat Pannensetkopen.com uniek maakt is dat de medewerkers van de webwinkel regelmatig blogs plaatsen over koken en de producten. Eén van de eerste blogs was bijvoorbeeld een uitgebreide uitleg hoe je in een gewone braadpan heel gemakkelijk een lekker biefstukje kunt bakken. Het zou leuk zijn als er meer van dit soort tips en recepten in de blog komen te staan, iets dat de makers ook zeker van plan zijn!

Betalen in de webshop kan via Paypal (creditcard) en een overschrijving. Binnen korte tijd zal ook iDeal beschikbaar komen in de webshop, want het veilig betalen nog gemakkelijk maakt. Pannensetkopen.com levert de meeste artikelen rechtstreeks van de leverancier, wat inhoudt dat de levertijd kort is.

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je het product binnen 14 dagen retourneren. Je krijgt dan het totaalbedrag teruggestort, inclusief de verzendkosten. De verzendkosten voor het terugsturen van je aankoop zijn wel voor eigen rekening. Hiermee houdt de webshop zich aan de wettelijke regelgeving voor het ‘kopen op afstand’.

Pannensetkopen.com is dus zeker de moeite waard als je van koken houdt. Zeker gezien het complete assortiment zal voor iedereen een pannenset te vinden zijn die past bij je wensen én budget!

Linkruil.org

Comments are closed.