Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Parket schuren en lakken door professionals

Bent u ook een pietje precies als het om schoonmaken gaat en wil u dan ook dat uw vloer schoon en netjes blijft? Deze moet u goed bijhouden om deze er mooi en verzorgd uit te laten zien. Dit kunt u al doen door deze een keer te schuren schuren en lakken, wat ook goed is voor de levensduur van een vloer die bestaat uit parket. Schuren en lakken gebeurt vaker bij een houten vloer, want op de lange termijn slijt deze af. Het is dus zeer verstandig om jouw vloer goed te behandelen en wellicht te renoveren, maar bovenal om je parket schuren en lakken parket schuren en lakken

Uw parket laten schuren

De bovenstaande les heb ik geleerd van de specialisten van Maerssen Vloerenhuys toen zij ons parket een onderhoudsbeurt geven. Achteraf gezien vind ik het logisch klinken, dat je ook je parket regelmatig moet onderhouden, maar indertijd had ik daar nooit over nagedacht. De laatste jaren werd onze vloer steeds slechter van kwaliteit en kwamen er enkele slijtplekken op plaatsen waar wij veel liepen. Wij hadden echt geen idee wat wij hier zelf mee moesten, maar via een collega van mijn man kwamen wij in contact met Maerssen Vloerenhuys die onze vloer kwamen renoveren door deze te schuren en te lakken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over uw parket laten schurenBekijk vandaag nog de website van Maerssen Vloerenhuys voor alle mogelijkheden en diensten. Hier vindt u ook de contactinformatie, zodat u vandaag nog een afspraak kunt inplannen.

Linkruil.org

Comments are closed.