Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Parket schuren en lakken

Parket schuren en lakken

Kies niet al te snel voor een nieuwe vloer maar laat uw vloer gewoon weer als nieuw schijnen door uw parket te schuren en lakken.  Een nieuwe vloer is vaak wel leuk maar dat geeft vaak veel gedoe. Zo moet u bijvoorbeeld weer helemaal naar de winkel toe, een nieuwe vloer uitkiezen en natuurlijk deze nieuwe vloer laten leggen door uzelf of door professionals. Dit duurt vaak erg lang en dit moet u keer op keer weer doen. En dan is het nog maar de vraag of u tevreden bent met dit nieuwe parket.

Oude vloer als nieuw

Daarom is mijn advies gewoon uw parket schuren en lakken. Dit wordt ook door professional’s gedaan maar u hoeft hier geen voorbereidingen te treffen. Zo kunt u gewoon thuis blijven of weggaan, maar uiteindelijk komt het erop neer dat u binnen een enorme korte periode uw oude vloer er weer helemaal nieuw uitziet. Dit geeft als enorm voordeel dat het gewoon uw eigen vloer is die u eerder heeft uitgekozen en waar u enorm tevreden over bent.

Parket schuren en lakken

Uw parket schuren en lakken gebeurt in een drietal stappen. Na deze drie stappen heeft u weer een hele nieuwe vloer.

Zo wordt er door een goede aannemer altijd volgens deze drie stappen gewerkt. Dit voorkomt veel onduidelijkheden bij zowel u als bij de parket legger. Stap is dan ook overleg met u en het controleren van uw vloer. Parket schuren en lakken kan pas gebeuren zodra het bedrijf weet of het zinvol is om daadwerkelijk de actie te ondernemen. Daarna gebeurd het parket schuren, dat is stap 2. En stap drie is het parket lakken. Met een goede laag over het parket beschadigd het parket veel minder zodat je langer kan genieten van uw parket.

Kies voor langer behoud van uw mooie vloer en laat uw parket schuren en lakken! Laat ook uw houten vloer schuren!

Linkruil.org

Comments are closed.