Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Picknicken en feestvieren

Tijdens de lente- en zomermaanden gaan jullie als gezin misschien wel eens er op uit. Lekker met de kinderen het bos in. Voetbal mee, een badmintonsetje mee en allerlei lekkernijen mee. Je kunt ervoor kiezen om dan lekker op de grond, op een grasveld midden in een open plek in het bos waar de zon schijnt, te gaan picknicken. Of je gaat met zijn allen op zo’n houten picknicktafel zitten eten, met aan weerszijden bankjes. In beide gevallen is het raadzaam om een plastic tafelkleed mee te nemen.

Het rood-wit geruite plastic tafelkleed

Met een plastic tafelkleed heb je een schone en handige manier om op alle plekken lekker met elkaar te kunnen eten. Zo’n kleed heb je in allerlei leuke motiefjes, zoals de rood-wit geruite, zoals je die altijd op het plaatje ziet als je een picknick afgebeeld ziet. Ikzelf vind die persoonlijk de meest gezellige, misschien gewoon omdat het in mijn beleving zo hoort. Het is helemaal af als zo’n rood-wit geruit plastic tafelkleed dan vergezeld wordt met servetten in hetzelfde motief.

Maar je hebt nog veel meer motiefjes, zoals bloemetjes, gewoon uni kleuren of zelfs auto’s of iets dergelijks. Laatstgenoemde is leuk als je bijvoorbeeld met het kinderfeestje van je zoontje onderweg iets lekkers gaat eten.

Ook bij feestjes is het ideaal

Een plastic tafelkleed is niet alleen makkelijk als je onderweg iets gaat eten. Ook tijdens bijvoorbeeld een feestje is het erg handig. Kinderen knoeien vaak en makkelijk, en van een plastic tafelkleed hoef je dit alleen maar te deppen en op te vegen, terwijl een gewoon tafelkleed direct in de was kan en je tafel ook nog eens vies is omdat het vocht er door heen komt. Een plastic tafelkleed bij een barbecue is ook gemakkelijk. Het scheelt een heleboel extra werk om je gewone kleed te vervangen voor een plastic tafelkleed bij speciale gelegenheden.

Linkruil.org

Comments are closed.